Testimonials

Vanuit mijn huidige baan bij SKSG zijn we met alle collega’s van planning de Basisopleiding Personeelsplanner gaan volgen. In de training zijn de basics behandeld zoals wet- en regelgeving, het opstellen van een roostersleutel en het berekenen van de formatiebehoefte. Wij startten met de opleiding precies een paar dagen voordat de coronamaatregelingen in Nederland van kracht werden, waardoor de planning moest worden omgegooid. Daar haperde het wel een aantal keren. Uiteindelijk is toch alles op een goede manier opgelost en heeft iedereen het certificaat van de basistraining in ontvangst mogen nemen!  
SKSG
De aanpak heeft mij met de juiste vragen geholpen om tot de kern van het proces te komen. Fijn dat ik input kon geven en de ruimte hiervoor kreeg. Een unieke, Inhoudelijke training.
Logo Enexis
In 1 dag alle basics forecasting. De lesstof wordt goed en begrijpelijk uitgelegd. Aan de hand van oefeningen kan je snel het geleerde in praktijk brengen.
Vidomes
Prima ervaring met Spril . Mijn vraag wordt altijd snel en zorgvuldig ingevuld. Zowel voor adhoc flex inzet als ook voor de werving van een vaste WFM collega.
Logo Waternet
Wij hebben de samenwerking met Spril en met onze consultant als erg prettig ervaren. De opdracht had betrekking op herstellen van fouten in ons roosterprogramma (Verint) en capaciteitsplanning.
Aegon
Leuke workshop gericht op Ahoy. Speelse manier door middel van een quiz en zet de mensen aan het denken over hoe het binnen Ahoy gaat.
Logo Ahoy
Een goed georganiseerde training! Voor mij persoonlijk kon het meer de diepte in, maar het was dan ook een basistraining. Verder was de persoonlijke aandacht, deskundigheid en communicatie helemaal goed. Bedankt!
Logo Eneco
Ik vond de training leuk en zeer leerzaam. De overgang van theorie naar oefeningen maakte de stof ook direct duidelijk. Vanwege de kleine groep had de trainer ook meer tijd en aandacht om in te zoomen op knelpunten waar de trainees tegen aanliepen en dat was zeker fijn!
Wij hebben voor onze organisatie een training gehad voor de onderdelen basis WFM, traffic, Capaciteitsmanagement en Forecasting. Op alle onderdelen sloot de training goed aan op de wens die wij als organisatie hebben. We hebben hierdoor grote stappen kunnen maken. Wij zijn zeer tevreden met de gegeven trainingen.
Logo EON
Ben, E.on
De ervaring die ik heb met Spril is zeer positief. Wat ik als prettig ervaar is dat er, naast het invullen van personele uitdagingen, wordt meegedacht over ontwikkeling van de afdeling wat betreft inhoudelijke kennis, maar ook ook kennis wordt gedeeld over ontwikkelingen in de markt. Het voelt voor mij als echt partnership.
Logo Klant Contact Services