Over Spril

Spril, dé Workforce Management en Personeelsplanning specialist

Spril adviseert en ondersteunt organisaties op het gebied van personeelsplanning en workforce management. Dit doen wij op een onderscheidende manier; Spril is een Oud-Gronings woord uit de 19e eeuw dat “levendig, opvallend” betekent, dit is terug te vinden in onze manier van werken.

Missie

Spril adviseert en ondersteunt bedrijven en organisaties op het gebied van workforcemanagement en personeelsplanning. We helpen deze bedrijven en organisaties om efficiënter te werken, voorspelbaarder te worden in hun kosten en baten, medewerkers tevreden te laten zijn over de balans tussen werk en privé en daarmee hun werktijden. Onze kernwaarden en normen zijn:Spril Missie

  • Transparantie: we zijn eerlijk en open over ons handelen en zeggen ook als we iets niet kunnen. Wij zijn open over de vergoeding die wij vragen voor onze dienstverlening en handelen vanuit vakmanschap.
  • Authenticiteit: Wij behandelen een ieder met respect, en verwachten dit ook van een ander. We geven feedback gevraagd, en ongevraagd waar dit ten goede komt aan het behalen van de beoogde resultaten. Altijd blijven we bij ons zelf en durven ons kwetsbaar op te stellen naar een ander toe.
  • Persoonlijk: Onze aanpak is persoonlijk, dit houdt in dat we ons toegankelijk opstellen naar onze omgeving toe en aandacht hebben voor het perspectief van een ander.

We zijn er van overtuigd dat we met onze missie én de kernwaarden die daar bij horen, een opvallend en levendig geluid laten horen in ons vakgebied.

Visie

Onze toekomstdroom is dat Spril binnen het vak Workforce Management en Personeelsplanning (h)erkent wordt als een toonaangevende, opvallende en levendige organisatie waarbij de kernwaarden in de referenties als onderscheidend onderwerp benoemd worden.

We helpen het vakgebied verder te ontwikkelen

Een ieder met wie we samenwerken wordt, is en blijft ambassadeur van Spril. We helpen het vakgebied verder te ontwikkelen door innovatieve concepten te toetsen en te realiseren met behulp van partners en oriënteren ons actief in het buitenland op “best practices” en nieuwe ontwikkelingen.

Way of working

Onze manier van werken laat een warme indruk achter bij onze klanten en binnen ons team zijn we er toe gericht om een gevoel van saamhorigheid te creëren. Dit komt tot uiting in onze arbeidsvoorwaarden voor onze collega’s en de manier waarop we samenwerken.

Ruimte voor persoonlijke groei in tijd en middelen

Collega’s krijgen ruimte voor persoonlijke groei in tijd en middelen, waardoor klanten profiteren van onconventionele inzichten, nieuwste technieken en innovatieve business oplossingen. We vragen geen perfectie, maar wel de wil om continu te willen verbeteren van onze collega’s.

Slim organiseren waardoor de balans werk en privé niet verstoord raakt

We werken daar en wanneer de klant dat van ons vraagt, en zijn flexibel om ons werk slim te organiseren waardoor de balans werk en privé niet verstoord raakt. Bij Spril is aandacht voor elkaar belangrijk; samen maken we Spril tot wat het is, daarmee zijn we samen ook verantwoordelijk voor elkaar.

Pagina delen: