Spril Functioneel Service Center

Spril biedt interim ondersteuning en volledig beheer van je roostersoftware

Planning is cruciaal.

En dus is een goed werkend roostersysteem van groot belang. Zodat de planners altijd en overal optimaal gebruik kunnen maken van alle functionaliteiten die het programma biedt.

Verschillende facetten zijn belangrijk in het functioneel beheer van het planningspakket; wijzigingen in organisatiestructuur doorvoeren, rollen en rechten van planners en teamleiders aanmaken, inrichtingen doen die de planners ondersteunen, wensen en eisen van gebruikers en wijzigingen in CAO en ATW doorvoeren, maar ook ondersteunen als de softwareleverancier een update doorvoert of een extra module in gebruik genomen moet worden; functioneel beheer is altijd in beweging!

Spril biedt naast interim inzet een Functioneel Beheer team, die het volledige functioneel beheer overneemt. Onze professionals beheren de applicatie en de organisatie geniet van de vrijheid van afname indien nodig.

Onze dienstverlening bestaat uit:

 • Interim inzet; een applicatieconsultant die inzetbaar is bij ziekte, verlof, extra werkdruk of uit te voeren projecten of;
 • Een Servicecontract waarin de organisatie ervoor kiest om ons Functioneel Beheer team de software te laten beheren, op afstand of op locatie. Wat je krijgt:
  • Het leveren van een optimaal ingerichte applicatie
  • Advisering over verbeteringen en optimalisaties
  • Begeleiding van projecten als upgrades en updates
  • Kennis en kunde inzake koppelingen met andere pakketten
  • Het opleveren van de beschikbare rapportages en stuurinformatie
  • Een jaarplan qua onderhoud en te verwachten activiteiten

Kortom: het ontzorgen van organisaties inzake het beheer van roostersoftware, met als doel het kunnen waarborgen van een gezonde en efficiënte roosterplanning.

De voordelen op een rij

 • Onafhankelijke medewerker die het organisatiebelang in de gaten houdt
 • Afschalen en opschalen indien gewenst
 • Grip op het functioneel beheer
 • Kostenbesparing door geen vaste fulltime medewerker, geen kosten op locatie etc.
 • Geen risico’s bij ziekte/verlof van 1 vaste functioneel beheerder

Wat levert dat op?

Transparante en schaalbare kosten

Je betaalt per uur of per maand en onze diensten zijn maandelijks opzegbaar. Je neemt Geld besparenalleen af wat je nodig hebt. Een upgrade of herinstallatie? Dan zetten we meer uur in. Geen bijzonderheden? Dan doen we alleen onderhoud. Je hoeft dus geen vaste medewerker in dienst te nemen, dus geen fulltime kosten. Alleen daar waar nodig schakel je in.

Continuïteit voor de organisatie

We spreken een Servicecontract af, waarin jij bepaalt hoeveel uur je afneemt. Je kan altijd op onze experts rekenen. Je hebt dus nooit te maken met ziekte/verlof of vertrek van vaste medewerker(s). Je krijgt een vast aanspreekpunt binnen Spril die de organisatie kent.

Volwaardige partner

Met de inzet van het Functioneel Beheer Team altijd ‘krijg je professionaliteit en hoogwaardige kennis van het pakket. Applicatieconsultants met alle kennis en kunde in huis. Wilt je iemand een (of meerdere) dag(en) op locatie; dat kan natuurlijk ook.

Is het beheer van software niet de core business van je organisatie, maar je ziet er wel het belang ervan in? Neem contact met ons op, wij regelen het!

Pagina delen: