WFM Traineeship voor bedrijven

Workforce Management Trainee voor uw bedrijf

U wilt een leuke slimme beginnende WFM’er binnenhalen die helpt om uw WFM-afdeling te versterken en te vernieuwen. Dat komt goed uit, want wij hebben ze! Met ons innovatief en kwalitatief hoogwaardig traineeship, leiden wij de Workforce Management Trainee op tot junior WFM’er.

Het traineeship op een rij:

  • Vacatures worden eindelijk ingevuld;
  • Wij ontwikkelen zowel op vakinhoudelijke thema’s als op competenties;
  • Uw huidige WFM-afdeling krijgt een boost
  • U kunt aan het einde van het traject de trainee overnemen;
  • Uw eigen high potentials kunnen deelnemen.
Stuur ons uw gewenste profiel!
Thomas Cook

Spril heeft Farolaina handvatten gegeven om als Allround WFM-er aan de slag te gaan.  Door het traineeship voelt Farolaina zich pro-actief en is zelfverzekerd om haar kennis over te brengen en te delen.

“Ik weet waarom ik dingen doe, wat de forecast inhoudt, hoe ik deze maak en hoe ik deze moet vertalen naar capaciteit. Ook heb ik geleerd hoe ik deze gegevens verwerk in Verint en hoe ik op de dag zelf waar nodig kan bijsturen.”

Lees meer over ons Traineeship bij Thomas Cook in deze case

Wat er niet is, kun je maken

Veel organisaties hebben WFM-vacatures die lang openstaan. Goede WFM’ers zijn tegenwoordig schaars en moeilijk te vinden. Bij zo’n tekort werven wij voor u WFM-professionals in de dop. Wij leiden ze in één jaar op, terwijl ze bij u aan de slag zijn. Ons traineeship is zowel intensief als verrijkend en focust zich naast de vakinhoudelijke thema’s op het ontwikkelen van de benodigde competenties. De trainees zijn vanaf dag één productief en als u tevreden bent over de trainee dan hebt u de mogelijkheid om de trainee na het traineeship over te nemen.

Persoonlijkheid of opleidingsrichting?

Wij werven onze trainees niet op opleidingsrichting, maar vooral op persoonlijkheid. Natuurlijk zien wij hbo werk- en denkniveau als randvoorwaarde, maar uiteindelijk bepaalt de persoonlijkheid en de interesse van een kandidaat of hij of zij succesvol wordt.

Download de brochure traineeship voor bedrijven