Wouter Roozen

Wouter Roozen

Q&A

Hoe kwam je in aanraking met Workforce Management?

Als Supervisor Beveiliging op Schiphol kwam ik vanuit mijn functie steeds meer in aanraking met de planning van de mensen en dan voornamelijk de beschikbaarheid van de afroepkrachten.


Je allereerste werkgever

Krantenwijk van de Gooi & Eemlander in Hilversum. Maar wat betreft WFM, was het Falck Airport Security voor een periode van 6 jaar en daarna 11 jaar bij concullega Déhora.


Wat vind je het leukst van Workforce Management?

De dynamiek, het puzzelen, en het zorgen voor duidelijkheid en oplossingen.


Waarom kies je nu nog steeds voor het vak Workforce Management?

Omdat ik de punten die ik hierboven benoemde nog steeds erg leuk vind en een uitdaging blijf vinden. Zeker nu ik de volgende stap in mijn carrière ga maken.


Wat heeft Workforce Management jou geleerd?

Om vooral te denken in mogelijkheden en niet in problemen.


Waar heb je voor Spril gewerkt?

Bij Enexis als Planner voor een paar maanden na Déhora. Daarna kwam ik echter in aanraking met Spril en werd mij de mogelijkheid geboden mijn diepgewortelde wens waar te maken: mensen opleiden, coachen en begeleiden.

Favoriete opdracht?

Ik ben nog te vers binnen Spril, maar een opdracht waarbij de mensen er sterker uitkomen. Dat, zodat er echt resultaat te bereiken is.


Wat doe je graag naast je werk

Ik hou van de natuur. Zodoende wandel ik veel samen met mijn vrouw en daarnaast geef ik leiding bij de scouting in Steenwijk aan kinderen van 11 tot 15 jaar. Als ruime hobby daar omheen doe ik graag aan fotografie.


Favoriete film

A Bridge too Far.


Favoriete muziek

Dat is bij mij niet van toepassing, gezien de situatie en stemming bepaalt wat ik luister. Dat varieert van Mozart tot AC/DC, Ten Sharp tot Queen, Scooter tot The Doors... enfin, allemaal goede muziek... :-)


Favoriete eten

Zelfgemaakte tonijnpizza.