Tjardo Visser

Tjardo Visser

Q&A

Hoe kwam je in aanraking met Workforce Management?

Mijn eerste Workforce Management gerelateerde baan was bij Klant Contact Services. Ik heb hier in korte tijd veel op mogen bouwen, waaronder een sterke fundering voor mijn WFM-loopbaan.


Je allereerste werkgever

Mijn allereerste werkgever was Albert Heijn. Overdag scholier, ’s avonds vakkenvuller.


Wat vind je het leukst van Workforce Management?

Ik ben graag in contact met mensen en duik ook dolgraag in de cijfers. Bij WFM komen deze componenten heel mooi samen en ze versterken elkaar onderling. Dit maakt dat je met cijfermatige en sociale finesse een belangrijk verschil kan maken. Alsof dat nog niet genoeg is, is het vak ook nog eens gigantisch dynamisch en raak je nooit volledig uitgeleerd.

Workforce Management is in mijn ogen onmisbaar en een specialisatie waarin ontwikkelingen nooit stilstaan. Je bent continu omringd door mensen, verandering en kansen. Verveling is niet aan de orde!


Waarom kies je nu nog steeds voor het vak Workforce Management?

Ik ben enorm gemotiveerd om meer van het WFM-vak te leren kennen. Er zijn nog talloze bedrijven te ontdekken waarbinnen WFM weer een nieuwe vorm aanneemt. Ieder bedrijf is hierin op een eigen manier uniek en dat maakt het vak zo interessant en leerzaam. Ik kan daarom niet wachten om meer te zien en mijn horizon te verbreden.


Wat heeft Workforce Management jou geleerd?

Het snel kunnen wisselen van rol en mindset om zaken in de verschillende perspectieven te plaatsen die passen bij een vraagstuk. Wanneer je dit goed doet, maak je ruimte voor innovatieve, effectieve en langdurige oplossingen en krijg je organisaties hier in mee.

Waar heb je voor Spril gewerkt?

Klant Contact Services, een partij die als corebusiness, op outsource basis, klantcontactproductie levert binnen de verzekeringsbranche.


Favoriete opdracht?

Momenteel ben ik vol enthousiasme bezig aan mijn eerste opdracht bij Albelli. Hoewel de lat alvast hoog ligt, voorspel ik nog veel opdrachten die Albelli gaan laten knokken voor de titel van favoriet.


Wat doe je graag naast je werk?

Wanneer ik niet werk ben ik over het algemeen aan het sporten. Mijn interesse ligt met name bij fitness. Daarnaast ben ik een groot liefhebber van muziek, games, series en films. Ik zit niet graag stil en blijf daarom ook graag in mijn vrije tijd actief investeren in mijn ontwikkeling.


Favoriete film

The Shawshank Redemption.


Favoriete muziek

Mijn muziekkeuze varieert stevig. Enkele veelbeluisterde genres zijn electro, rock, rap en house. Ik houd stiekem ook net iets te veel van het foute uur.


Favoriete eten

Als mijn maaltijd een hoog gehalte van eiwitten en koolhydraten bevat, ben ik helemaal gelukkig. Wanneer ik dan toch zondig, of een “cheat day” heb, dan zal je me betrappen met een kapsalon of pizza.