Nalini Gisiawan

Nalini Gisiawan

Q&A

Hoe kwam je in aanraking met Workforce Management?

Ik heb bij verschillende bedrijven gewerkt als klantenservice medewerker. Ik vroeg mij altijd af wat de AHT nou precies inhield. Tijdens mijn kalibraties kreeg ik het een en ander door. Ik ben mij verder gaan verdiepen en alle cijfers en hoe callcenters bijvoorbeeld te werk gaan. Bij VANAD heb ik veel geleerd en daar kreeg ik ook de kans om een korte training te doen via Stratex. Na de training ben ik direct gestart op het project Intergamma. Ineen was ik een Traffic Manager.


Je allereerste werkgever

Mijn allereerste werkgever was Sligro Food Group


Wat vind je het leukst van Workforce Management?

Het leukst vind ik het om met cijfers te werken. Het is een uitdaging om KPI’s te behalen met de samenwerking van iedereen in het team.


Waarom kies je nu nog steeds voor het vak Workforce Management?

Het geeft een voldoening om een spin in het web te zijn, te schakelen met medewerkers, managers, seniors etc. Het geeft mij een kick als er een goeie dag is gedraaid. Soms zijn er ook minder goeie dagen en dan zoek ik graag uit waar het aan ligt en hoe we dit het beste zouden kunnen oplossen.


Wat heeft Workforce Management jou geleerd?

Het heeft mij geleerd om mijn basis op orde te hebben. Duidelijke afspraken te maken. Dit ook per mail te bevestigen. Scherp te blijven. Te schakelen met verschillende afdelingen. Lijntjes kort te houden. Niet te denken uit emotie maar uit mijn functie.  

Waar heb je voor SPRIL gewerkt?

VANAD Group


Favoriete opdracht?

Mijn favoriete opdracht is op een klus waar ik gemaakte doelen behaal.


Wat doe je graag naast je werk

Naast mijn werk ga ik graag naar de bioscoop, uit eten, drankje doen en bowlen.


Favoriete film

Rampage


Favoriete muziek

Ik luister naar van alles


Favoriete eten

Bami met kip en extra sambal erbij