Lars van Niekerk

Lars van Niekerk

Q&A

Hoe kwam je in aanraking met Personeelsplanning?

Dit was bij mijn vorige werkgever. Hier heb ik samen met een klein team, een centraal planbureau uitgerold voor heel Nederland!


Je allereerste werkgever?

Mijn allereerste 'echte werkgever' was het luxe vijfsterren hotel; InterContinental Amstel Amsterdam, waar ik fulltime als gastheer heb gewerkt.


Wat vind je het leukst van Personeelsplanning?

Ik vind het heel fijn dat je met dit werk snel resultaat en feedback krijgt. Hierdoor ervaar je dat je iets bijdraagt aan de onderneming waar je voor werkt.


Waarom kies je nu nog steeds voor het vak Personeelsplanning?

Vorig jaar rond deze tijd besloot ik een carrière switch te maken. Van horecamanagement naar Workforce Management. Ik ben hier dus net in begonnen!


Wat heeft Personeelsplanning jou geleerd?

Al heel veel. Elke dag leer ik meer omdat het werk erg uitdagend en breed is. Zelf vind ik het fijn om een duizendpoot te zijn en zo veel mogelijk van alles te weten.

Waar heb je voor Spril gewerkt?

Mijn vorige baan was bij EW facility Services als planner. Daarvoor was ik bedrijfsleider bij Frank's Smoke House Winkel, Restaurant & Bar.


Favoriete opdracht?

Ik ben nog maar net begonnen met mijn eerste opdracht. Voorlopig ben ik hier ook wel even zoet mee. Een favoriete opdracht kan ik dus nog niet noemen.


Wat doe je graag naast je werk?

Ik ben veel buiten te vinden om te sporten. Daarnaast ben ik vaak samen met vrienden in de horeca en ga ik graag naar de tattooshop.


Favoriete film

Dat is een lastige, de laatste echt goede film die ik gezien heb was The Joker & 1972. Maar Scarface & The Godfather blijven heerlijke klassiekers.


Favoriete muziek

Van alles! Techno, Soul, House, Reggea, R&B, Nederlands. Verschilt per humeur.


Favoriete eten

Ik kook veel zelf, maar de Aziatische keuken blijft een favoriet!