Dion Regtop

Dion Regtop

Q&A

Hoe kwam je in aanraking met Workforce Management?

In 2001 na mijn carrière switch van detailhandel naar klantcontact kwam ik voor het eerst in aanraking met het WFM vak. Destijds heette dit bij mijn toenmalig werkgever de afdeling Callcenter Support.


Je allereerste werkgever

Op WFM-gebied was dit Amicon (tegenwoordig Menzis) maar mijn eerste werkgever was Wiefkers Chocolade en Snoep Specialiteiten.


Wat vind je het leukst van Workforce Management?

WFM is een prachtig vak, je werkt in het kwantitatieve hart van de organisatie. Waar geen dag hetzelfde hoeft te zijn en waar je aan de ene kant in contact staat met alle onderdelen van de organisatie die klantcontact kunnen veroorzaken en aan de andere kant in contact staat met alle de onderdelen van de organisatie die het klantcontact afhandelen. Je levert elke dag een belangrijke bijdrage aan de bedrijfsbelangen, medewerkers- en klanttevredenheid.


Waarom kies je nu nog steeds voor het vak Workforce Management?

WFM blijft een prachtig vak, veel diversiteit en kansen om het verschil te kunnen maken. Ik vind het leuk om als kennispartner medewerkers en bedrijven te helpen om meer focus op WFM-gebied te krijgen en ze te helpen met kennisvergroting op ons vakgebied. WFM is bij een aantal bedrijven nog steeds een ondergeschoven kindje en dat terwijl een geoliede WFM-afdeling hét verschil kan maken in bedrijfsbelangen, medewerkers- en klanttevredenheid.


Wat heeft Workforce Management jou geleerd?

Dat WFM een onmisbaar onderdeel is: zeg maar het tandwiel die de verschillende afdelingen binnen een organisatie verbindt met de klant.

Waar heb je voor SPRIL gewerkt?

Als WFM-manager bij Cendris Customer Contact


Favoriete opdracht?

Moeilijk kiezen maar als ik toch een keuze dien te maken dan kies ik voor trainingen en het helpen inrichten/verbeteren van een WFM-afdeling. Kennisoverdracht is prachtig, mensen en bedrijven helpen inzicht en begrip te krijgen en als missionaris de belangrijkheid van WFM uit te dragen.


Wat doe je graag naast je werk

Tijd met mijn gezin, familie en vrienden doorbrengen en hardlopen.


Favoriete Film

Into the wild


Favoriete Muziek

Ik heb een erg diverse muzieksmaak deze is afhankelijk van sfeer, plaats en tijd en gaat van rock ’n roll tot aan hardstyle en van country tot schlager.


Favoriete  eten

Tajine, hutspot, sushi en homemade comfort food.