Denise van den Elzen

Denise van den Elzen

Q&A

Hoe kwam je in aanraking met Personeelsplanning?

Bij mijn vorige werkgever, Stichting Dichterbij, kwam ik in aanraking met het plannen van ons eigen team, en dit heb ik telkens een stapje verder uitgebouwd. Zevenenhalf jaar later (2019) heb ik de gehele overstap gemaakt naar Personeelsplanning.


Je allereerste werkgever

Mijn allereerste werkgever was bij ons in Uden in de plaatselijke tomatenkas. Een bijbaantje naast mijn studie. Vervolgens als flexwerker bij Stichting Dichterbij. Dit deed ik ook naast mijn studie.


Wat vind je het leukst van Personeelsplanning?

Het maken van de puzzel, het zoeken van de juiste balans tussen klant-, medewerker- en bedrijfsbelang, en het denken in (creatieve) oplossingen


Waarom kies je nu nog steeds voor het vak Personeelsplanning

Omdat het een dynamische functie is en omdat er blijvend aanpassingen worden gedaan, blijft het uitdagend en vernieuwend. Voor mij ligt er ontwikkeling en uitdaging in Personeelsplanning, waardoor ik mijzelf verder kan blijven ontwikkelen en uitdagen.


Wat heeft Personeelsplanning jou geleerd?

Niet denken in maren en bezwaren, maar in kansen en mogelijkheden. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden en een creatieve oplossing is ook een oplossing. Situaties van verschillende kanten en vanuit verschillende belangen te bekijken en te benaderen zorgt voor een juiste afweging.

Waar heb je voor Spril gewerkt?

Stichting Dichterbij in Uden.


Favoriete opdracht?

Momenteel ben ik vol enthousiasme bezig aan mijn eerste interim opdracht bij het Sint Jans Gasthuis in Weert. Tot dusver is dit mijn favoriete opdracht., Wie weet of dit in de toekomst verandert.…


Wat doe je graag naast je werk?

Heel veel! Maar voornamelijk; creatief bezig zijn in de vorm van handwerken, met vrienden afspreken onder het genot van een borrel, sporten (kickboksen, hardlopen) en Netflixen.


Favoriete film

Ik heb heel veel films die ik leuk vind, maar de enige die me nu te binnen schiet (wellicht de tijd van het jaar) is ‘The Grinch’.


Favoriete muziek

Net hoe de wind waait, maar voor (oude) Rock heb ik wel een voorliefde.


Favoriete eten

Hele moeilijke keuze! Ik kan vanuit iedere keuken wel wat waarderen. Maar voornamelijk de Italiaanse en Aziatische keuken maken mij blij.