Caroline van der Horst-Voswijk

Caroline van der Horst-Voswijk

Q&A

Hoe kwam je in aanraking met Personeelsplanning?

Het zal rond 2010 geweest zijn dat ik in aanraking kwam met Personeelsplanning. Eerst als piketmedewerker specifiek gericht op één van de klanten van Securitas. Bereikbaar zijn bij calamiteiten, oplossen van ad hoc situaties als ziekte of het niet komen opdagen van een medewerker op gebied van planning. Dit beviel aan twee kanten van de lijn zo goed dat mijn Planner van die tijd mij als zijn back-up Planner heeft gevraagd. Van het één kwam het ander en dat resulteerde in het feit dat ik in 2013/2014 als fulltime Planner aan de slag ben gegaan bij Securitas in de omgeving Amsterdam.


Je allereerste werkgever

Mijn eerste vaste contract was als beveiligingsbeambte bij Intersafe beveiliging in Amsterdam, maar ik heb daarvoor bijbaantjes gehad in diverse winkels.


Wat vind je het leukst van Personeelsplanning?

Het samen kunnen voegen van de wensen van de werkgever, de klant en de werknemer tot een goed resultaat. De veelzijdigheid die vastzit aan het hele planproces, van capaciteit tot ad hoc planning, maakt dat je altijd weer aan een nieuwe uitdaging kan beginnen.


Waarom kies je nu nog steeds voor het vak Personeelsplanning

Het is een vak waar ik me heel erg in thuisvoel, nog steeds heel veel in kan ontdekken en in kan ontwikkelen. Ik heb vaak momenten dat ik tegen een aspect van het vakgebied aanloop en helemaal blij wordt met een nieuwe ontdekking binnen het vak.


Wat heeft Personeelsplanning jou geleerd?

Planning is niet zwart/wit, het is een beweeglijk grijs gebied waarin je het zakelijke van het bedrijf afweegt tegen het persoonlijke van de medewerker. Dit maakt ons vak zo uitdagend.

Waar heb je voor Spril gewerkt?

Securitas B.V.


Wat doe je graag naast je werk?

Ik ben een absolute boekenworm. Ik vind het fantastisch om meegenomen te worden in een goed verhaal.


Favoriete film

Ik ben een fan van de films in het Marvel-universum, maar kan ook zeker genieten van de Pitch Perfect-films.


Favoriete muziek

Popmuziek gemixt met een beetje hardrock en meezingers. Lekker door elkaar heen gedraaid, zolang het maar niet eentonig wordt in variatie.
De verruckte halbe stunde van 538 mag van mij de hele dag door afgespeeld worden.


Favoriete eten

Vers gemaakte lasagne.