Bas van Slooten

Bas van Slooten

Q&A

Hoe kwam je in aanraking met Workforce Management?
Tijdens mijn afstuderen aan de hotelschool kwam ik met Workforce management in aanraking als intercedent bij een horeca uitzendbureau. Hierbij merkte ik al snel dat ik het planproces het meest interessante onderdeel vond van het werk en daarom ook besloten daarin verder te gaan.

Je allereerste werkgever
Ik heb door mijn studie bij veel verschillende horeca bedrijven gewerkt, zowel in de keuken, de bediening en achter de schermen, en ben begonnen bij een horeca uitzendbureau.

Wat vind je het leukst van Workforce Management?
Wat het leukste is aan Workforce management is de puzzel die het soms is om op te lossen, de diversiteit in het werk en dat je vaak al snel resultaat kan zien van verbeteringen.

Waarom kies je nu nog steeds voor het vak Workforce Management?
De dynamiek in het werkveld spreekt mij erg aan, je kunt naar mijn idee hierin blijven leren en doorgroeien. Zeker ook omdat iedere organisatie weer zijn eigen uitdagingen heeft binnen het Workforce management.

Wat heeft Workforce Management jou geleerd?
Dat open en heldere communicatie essentieel is om met elkaar succes te behalen. Daarnaast heeft het mij geleerd om creatief te zoeken naar oplossingen voor uitdagingen die op het eerste gezicht moeilijk op te lossen zijn.

Waar heb je voor Spril gewerkt?
Ik ben begonnen bij mijn eerste opdracht voor Spril bij Argos Zorggroep, een leuke klus waar wij een mooie slag aan het maken zijn om het planproces te verbeteren.

Favoriete opdracht?
Ook direct bij Argos! In korte tijd al een enorme groei gezien binnen het planbureau en wij zijn ook hard bezig verder te verbeteren als planbureau en dit voort te zetten in de toekomst.

Wat doe je graag naast je werk?
Uitgebreid koken en daarna lang tafelen met vrienden, film/spelletjes avond, gezellige borrel in het park in de zomer, skiƫn in de winter.

Favoriete film
The Grand Budapest Hotel en The Hateful Eight op een gedeelde eerste plaats.

Favoriete muziek
Dat gaat alle kanten op, het hangt er maar net vanaf wat de stemming is. Mijn meest beluisterde nummers lijst staat op het moment erg vol met Techno, Rock, HipHop en wat Nederlandstalige klassiekers.

Favoriete eten
Voor een goede Beef Wellington kan je mij altijd wakker maken.