André Nijenbrinks

André Nijenbrinks

Q&A

Hoe kwam je in aanraking met Workforce Management?

Ik heb bij de ANWB gewerkt. Daar zag ik hoe een aantal mensen zich bezig hielden op dit gebied, zowel eigen mensen als interim personeel. Na een tijdje dacht ik; dat past ook bij mij. Ik heb, toen er een vacature vrijkwam, gelijk gereageerd.

Je allereerste werkgever?

Mijn allereerste werkgever had helemaal niets met WFM te maken. Ik ben begonnen in een meubelwinkel als logistiek medewerker/repareren van banken!

Wat vind je het leukst van Workforce Management?

Als de cijfers laten zien, wat mensen vermoeden, maar dat nog niet konden onderbouwen. Ook bedenk ik graag modellen die je ondersteunen bij het bereiken van je doel. 

Waarom kies je nu nog steeds voor het vak Workforce Management?

Het is en blijft een interessant vakgebied, die de komende jaren voor genoeg uitdaging blijft zorgen.

Wat heeft Workforce Management jou geleerd?

Het heeft me geleerd dat cijfers op verschillende manieren te lezen zijn, en dat ze allemaal waar kunnen zijn.

Favoriete opdracht?

Ik ben sinds kort in dienst bij Spril. Ik ben in afwachting van mijn eerste opdracht. Ik heb er zin in.

Wat doe je graag naast je werk?

Ik vindt het heerlijk om een stuk te gaan mountainbiken! Deze activiteit staat nu wel op een laag pitje. Ondanks dat ik niet vaak val en nog maar één keer een blessure heb gehad, neem ik nu even geen risico. Ik ben natuurlijk net bij een nieuwe werkgever gekomen en wil de zorg ook niet belasten.

Tussen de bedrijven door, doe ik ook nog aan een stukje begeleiding van het voetbalteam waar onze zoon in zit.

Favoriete film

Mijn filmsmaak is redelijk divers, maar over algemeen houdt ik van comedy/parodie en actiefilms. Klassiekers zijn voor mij Naked Gun, Airplane en Scary movie. Deadpool kan er ook prima mee door!

Favoriete muziek

Ik ben niet zo selectief in muziek, het ligt sterk aan mijn bui. Ik kan heel erg blij worden van de jaren ’90, maar een stukje Heavy Metal kan er ook prima bij.

Favoriete eten

Ook hier ben ik niet uitgesproken in, je kunt me met heel veel dingen blij maken; pasta, pizza maar ook rijst. Een bord boerenkool is ook altijd lekker.