Anamarija Kovacevic

Anamarija Kovacevic

Q&A

Hoe kwam je in aanraking met Workforce Management?

Omdat ik voor een paar maanden een baantje nodig had, begon ik als medewerker klantenservice bij Webhelp. Hier ben ik iets langer gebleven dan gepland en na een tijdje hadden ze iemand nodig voor de functie Traffic. Dit heb ik ongeveer een half jaar met veel plezier gedaan en toen ik intern door ging naar een ander project, ben ik dit erbij blijven doen. In 2018 kwam de functie voor Planner vrij en dit leek mij toen een mooie volgende stap.


Je allereerste werkgever

Als ik mijn restaurantbaantjes en de supermarkt weglaat, is Webhelp mijn eerste ‘echte’ baan. Mijn eerste centjes heb ik verdiend met een krantenwijk in Huizen.


Wat vind je het leukst van Workforce Management?

De combinatie van mensen en cijfers! Het wordt vaak gezien als een vak waar het voornamelijk om cijfers draait, maar uiteindelijk draait het om mensen. Iedereen blij maken, maakt mij blij.


Waarom kies je nu nog steeds voor het vak Workforce Management

Voor mij persoonlijk valt er nog heel veel te leren. Bij elk ‘dingetje’ dat ik heb geleerd, ontdek ik weer dat er nog tien andere dingen zijn die ik nog niet weet. Daarnaast is geen enkele dag te voorspellen en loopt het altijd anders dan verwacht. Dit maakt je dag, elke dag opnieuw verrassend, en spannend, maar vooral ook leuk.


Wat heeft Workforce Management jou geleerd?

Dat uiteindelijk niks loopt zoals gepland, maar vooral hoe daarmee om te gaan.

Waar heb je voor Spril gewerkt?

Hiervoor heb ik zes jaar bij Webhelp gewerkt.


Favoriete opdracht?

Die moet nog komen! Als het resultaat maar zichtbaar is, ben ik al tevreden.


Wat doe je graag naast je werk

Na het werk zoek ik het liefst op de motor kleine cafeetjes langs het water op om daar na een lange rit een colaatje te drinken en dan weer terug te rijden, zodat ik daarna weer op tijd in de sportschool sta.


Favoriete film

La Vita è Bella.


Favoriete muziek

Geen specifiek favoriet genre. Mijn bui en werkzaamheden bepalen wat ik op dat moment wil luisteren, maar bijna alles komt wel eens voorbij.


Favoriete eten

Alles waar veel koolhydraten in zitten, haha! Als ik een restaurant mag uitkiezen, is dat altijd Italiaans.