Cheyenne Secuur

Cheyenne Secuur

Q&A

Hoe kwam je in aanraking met Digital Marketing?

Tijdens mijn opleiding merkte ik al snel dat mijn interesse lag bij digital marketing. In mijn derde jaar koos ik dan ook voor keuzevakken die alle ‘ins en outs’ van dit vak lieten zien. Hierdoor raakte ik steeds enthousiaster en wist ik zeker dat ik iets wilde doen met marketing!

Je allereerste werkgever

Mijn allereerste werkgever was de Albert Heijn. Geen grote verassing. 😉

Wat vind je het leukst van Digital Marketing?

Het leukste aan digital marketing vind ik het creatieve gedeelte. Wanneer er een probleem is wat opgelost moet worden, kan je vaak je eigen draai eraan geven.

Waarom kies je nu nog steeds voor het vak Digital Marketing

Ik kies nog steeds voor digital marketing, omdat het vak mij altijd blijft verassen. De afgelopen jaren ben ik vaak genoeg bezig geweest met marketing werkzaamheden en heb ik mij nooit verveeld!

Wat heeft Digital Marketing jou geleerd?

Digital marketing heeft mij geleerd dat ik geduldiger moet zijn. Ik ben van mijzelf best ongeduldig en wil vaak te snel werken. Bij marketing is het belangrijk om af en toe een stapje terug te nemen en dingen te analyseren.

Waar heb je voor Spril gewerkt?

Voor Spril werkte ik bij Ceramic Tools als online marketeer.

Favoriete bezigheid?

Mijn favoriete bezigheid is uiteten gaan. Ik vind het heerlijk om een avondje met vrienden wat te borrelen, lekker te eten en vooral te kletsen.

Wat doe je graag naast je werk

Naast mijn werk sport ik graag. Dit doe ik 2 á 3 keer in de week. Zo kan ik lekker m’n hoofd leegmaken terwijl ik fit blijf.

Favoriete film

Mijn favoriete film blijft toch altijd Shutter Island. Leonardo Di Caprio plus een goede plottwist, is de perfecte combinatie.

Favoriete muziek

Ik hou eigenlijk van alle soorten muziek. Guus Meeuwis, techno of rap, ik zing even hard mee.

Favoriete eten

Mijn favoriete eten is chinees! (Helemaal als je een avondje op stap bent geweest).