Zelfroosteren

Herkent u dat? De vele ontevreden signalen van uw medewerkers als het aankomt op het rooster, de werktijden en de opgelegde beschikbaarheid? U wilt toch ook meebewegen in een snel veranderende markt? Bijdragen aan een goede balans tussen werk en privé voor uw medewerkers en aantrekkelijk werkgeverschap tonen?

Met een verhoogde medewerkerstevredenheid & productiviteit, zorgt u voor een fijnere werkomgeving en een reductie in kosten.

Dat begrijpen wij en daarom is zelfroostering voor u de oplossing. Zelfroostering is een combinatie van wat uw medewerkers willen en aansluit bij de wensen en de gestelde KPI`s van uw organisatie. Het is dus van belang dat u precies weet wat de wensen van uw medewerkers zijn, zonder daarbij het einddoel van u en uw organisatie uit het oog te verliezen. Wat u wilt bereiken is het belangrijkste bij zelfroostering. Maar dan vraagt u zich natuurlijk af; “Wat uw voordeel is met zelfroostering en waar het effectief aan bijdraagt?” Zelfroostering zorgt voor een hogere medewerkerstevredenheid & productiviteit. Met een verhoogde medewerkerstevredenheid & productiviteit, zorgt u voor een fijnere werkomgeving en een reductie in kosten.

Kom nu te weten welke aspecten hierin een rol spelen en kies voor de voordelen van zelfroostering. Download hier de whitepaper:

Pagina delen: