Tijdelijk invullen van WFM functies

Hebt u tijdelijk ondersteuning nodig bij het invullen van uw WFM-functie(s). Wij hebben hiervoor de oplossing. Wij beschikken over ervaren Ad Interim Workforce Management en Personeelsplanning Specialisten die breed inzetbaar zijn. Of het nu om een planner, forecaster, trafficer, roostermedewerker of data analist gaat, wij hebben ze in huis!

Voordelen voor uw organisatie

Onze mensen zijn bekend met de meest gebruikte softwarepakketten zoals Verint, Totalview, Injixo, Genesys en uiteraard Microsoft Excel. Naast kennis van hun vak beschikken ze allemaal over sterke communicatieve eigenschappen; zodat ze de deze kennis kunnen overbrengen op een manier die begrijpelijk en interessant is voor de ontvanger.

Om up to date te blijven investeren onze mensen voortdurend in hun kennis, ervaring en persoonlijke groei. Zij weten wat ze kunnen en leggen de verantwoordelijkheid bij zichzelf. Ze willen continue het beste uit zichzelf halen en u echt blij maken! Binnen Spril staan ze in contact met andere specialisten. Zo leren ze van elkaar en kunnen ze groei en resultaten versnellen.

Een ander mooi voordeel is dat een echte Spriller gedurende de opdracht niet alleen uitvoert maar ook scherp is in het analyseren van uw afdeling. Ze geven u graag onafhankelijk advies over hoe u en waar u kunt verbeteren. Wij hebben ons geheel gespecialiseerd op het vakgebied van Personeelsplanning en Workforce Management, hierdoor heeft u altijd te maken met vakspecialisten, van intake tot afsluiting van de opdracht.

Spril, dé Workforce Management & Personeelsplanning specialist

Spril adviseert en ondersteunt bedrijven en organisaties op het gebied van Workforce management en personeelsplanning. We helpen deze bedrijven en organisaties om efficiënter te werken, voorspelbaarder te worden in hun kosten en baten, medewerkers tevreden te laten zijn over de balans tussen werk en privé en daarmee hun werktijden. Voor mee informatie neem contact met ons op, wij helpen u graag met de tijdelijke invulling van uw WFM-functie(s).


Klanten over Spril

Lees alle verhalen

”Teammanagers hebben weer vertrouwen in ons WFM”Vodafone-Ziggo logo

Lees meer

Pagina delen: