Spril hoofdsponsor KSF Jaarcongres

Spril is dit jaar een van de hoofdsponsors van het KSF jaarcongres. Door de bijzondere periode waarin we momenteel leven is ervoor gekozen om het event volledig online te organiseren in de vorm van een interactieve talkshow. Het event wordt op donderdag 5 november om 14:00 uitgezonden en is speciaal voor klantcontactprofessionals, maar voor iedereen (kosteloos) toegankelijk.

Programma inhoud

Tijdens de KSF-talkshow spreekt dagvoorzitter Rens de Jong spraakmakende experts over de digitale transformatie in klantcontact: in dit jaar relevanter dan ooit. Geen speeches, geen lange presentaties, maar vlotte interviews en opinievorming live aan tafel. Break-outs tussendoor met experts op afstand.

Als workforce management specialist in de klantcontactsector zal Spril als hoofdsponsor, voor planningsgerichte onderwerpen zoals bijvoorbeeld het verlagen van personeelskosten en het optimaliseren van bereikbaarheid , haar expertise ter beschikking stellen.

Meer informatie over het event vind je hier.

Over Spril

Spril adviseert en ondersteunt bedrijven en organisaties op het gebied van Workforce Management en Personeelsplanning. We helpen deze bedrijven en organisaties om effici├źnter te werken, voorspelbaarder te worden in hun kosten en baten, medewerkers tevreden te laten zijn over de balans tussen werk en priv├ę en daarmee hun werktijden.

Bij Spril staat persoonlijkheid voorop

Pagina delen: