Samenwerking tussen Spril en Primox wordt omgezet in Partnership

Spril en Primox – Waar WFM en de Operatie elkaar versterken

Toen Primox eind 2017 het levenslicht zag waren we al overtuigd dat een samenwerking goed zou zijn voor Spril én Primox (lees in dit artikel meer: https://www.primox.nl/nieuws/julian-kieft-start-primox). Ondertussen zijn we ruim 2 jaar verder en hebben we onze samenwerking omgezet in een Partnership. Waarom we dit doen en wat de voordelen zijn leggen we graag aan je uit.

Waarom doen we dit?

1. We doen dit voor jou: We hebben gemerkt dat onze samenwerking op gebied van Detachering, Werving & Selectie en Trainingen van meerwaarde is. Bij verschillende opdrachtgevers hebben wij reeds samen op kunnen trekken en de samenwerking tussen de operatie en WFM verbeterd. Met prachtige gevolgen voor de klant als resultaat. De Training WFM voor Teammanagers is in 2019 als pilot gestart en heeft ondertussen een vaste plek binnen ons trainingsprogramma

2. We doen dit voor Spril en Primox: Door deze samenwerking kunnen wij een nog sterkere propositie bieden voor onze opdrachtgevers. Hierdoor kunnen wij altijd de totaaloplossing bieden waar nodig. Waarbij de opdrachtgever de vrijheid houdt om te kiezen.

3. We doen dit voor onze werknemers: Door beide bedrijven dichter bij elkaar te laten komen kunnen onze medewerkers meer van elkaar leren. Denk aan aansluiting vinden bij elkaar op inhoudelijk gebied, het volgen van trainingen en het uitwisselen van best practises.

Wat ga jij hiervan merken?

De vraag is natuurlijk nu; Wat ga jij hiervan merken? Om te beginnen willen wij jou uitnodigen voor de training WFM voor Teammanagers. En… De eerste 6 aanmelders krijgen de training volledig gratis! Op de middellange termijn ga je een nog betere cohesie merken tussen de operatie en WFM.

De trainingsdagen zijn op:
11-9-2020
6-11-2020

Duur:

1 dagdeel

Kosten: € 179,- ex BTW (21%)

Met hartelijke groet,

Edwin van der Hilst en Julian van der Kieft

Edwin van der Hilst

Inschrijven training WFM voor Teammanagers

Pagina delen: