Nieuwe directie bij Spril!

Nieuwe directie Spril

LEEK – Marloes Boermans (41) en Dirk Hoeijmans (32) zijn op 1 november 2020 toegetreden tot de directie van Spril, consultancy- en detacheringsbureau in het vakgebied van Workforcemanagement en Personeelsplanning.

Wat wordt er verandert?

Marloes treedt toe als Commercieel Directeur (CCO) waarbij zij haar jarenlange ervaring in diverse functies bij Randstad in gaat zetten om de klanten van Spril verder te helpen. Met de komst van Marloes haalt Spril stevige organisatorische kennis, actuele branche expertise maar vooral een doelgerichte en toegankelijke persoonlijkheid in huis. Dirk is sinds 2015 verbonden aan Spril in diverse functies. In zijn nieuwe rol als Operationeel Directeur (COO) zal hij het team verder ontwikkelen en laten groeien.

Edwin van der Hilst (38), DGA en CEO van Spril: “Ik ben ontzettend trots dat Marloes en Dirk participeren en mee gaan ondernemen om samen Spril verder te doen ontwikkelen. Ik ben ervan overtuigd dat Marloes en Dirk met hun brede ervaring en persoonlijkheid een verdere impuls gaan geven aan de ambitie en groei van Spril. Met deze stap leggen we dan ook het fundament onder onze plannen voor verdere groei. Hun commitment is goed voor zowel klanten als medewerkers en vergroot onze slagkracht om klanten en talenten aan Spril te binden”.

De verdere groei van Spril

Spril adviseert bedrijven, instellingen en organisaties in het vakgebied van Workforcemanagement en Personeelsplanning. Met dienstverlening als Consultancy, Detachering, Opleidingen en Werving & Selectie, is Spril een toonaangevende speler en “one-stop-shop” in dit specialisme. Gestart in 2015, inmiddels driemaal bekroond tot “Great Place To Work” én tweemaal FD Gazelle. Spril is daarmee een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland met een jaarlijkse omzetstijging van meer dan 25%. Deze nieuwe directie zal hier ook zeker aan bijdragen.

Pagina delen: