Nieuw: Het Spril Alfabet Pocketboekje 2020-2021!

Spril-alfabet pocketboekje

Bekend met de termen Cohort-afdeling en CCT (Centraal crisis team)? In tijden van Covid-19 is en blijft Workforcemanagement en Personeelsplanning van cruciaal belang. De juiste mensen op de juiste tijd op de juiste plek, hoe doe je dat in tijden van crisis? Lees er alles over in ons vernieuwde Spril-alfabet pocketboekje! Speciaal aangevuld met termen uit het vakgebied Personeelsplanning. Inclusief tips over een gedegen vakantieplanning. En gevuld met interessante inhoudelijke artikelen; lees bijvoorbeeld onze Tips en Tricks om te trafficen vanuit huis of het artikel: Een helder plan voor werkplekplanning.

Wat staat er in?

Het vernieuwde Spril-alfabet pocketboekje bevat circa 100 termen extra vanuit het vakgebied Personeelsplanning. Van Cohort tot indirecte uren. Van Ad-hoc planning tot bezettingseisen. Allemaal termen die ertoe doen. Mooi gebundeld in een klein formaat, die te allen tijde geraadpleegd kan worden. Van Spril voor jou. Voor Personeelsplanners, Zorgmanagers, WFM-specialisten en ieder ander werkzaam op het gebied van Workforcemanagement/Personeelsplanning.

Ik wil dat pocketboekje!

Ben jij geïnteresseerd en wil je graag het Spril-alfabet in huis hebben? Schrijf je dan via dit formulier in, en ontvang gratis de nieuwste editie van het boekje!

Aanvragen pocketboekje: klik hier.

Pagina delen: