Livegang nieuwe website www.spril.nl

Beste lezer,

Het voelt bijna alsof we voor het eerst uit onze cocon kruipen; maandenlang hebben we als rups onze metamorfose in stilte uitgevoerd en nu is het dan zover! De cocon is open, onze vleugels drogen nog; maar we gaan vliegen! De nieuwe website www.spril.nl is live!

“No big deal” kan je denken; het is toch gewoon een website? Nou… het wordt in ieder geval meer dan dat!

Vrôuger

Spril is ontstaan aan de keukentafel in Zuidhorn, vlakbij Groningen. Het was kort nadat de oprichter, Edwin van der Hilst, zijn belang in zijn vorige bedrijf Planners.nu / WFM Groep had verkocht. Edwin wilde verder met het ontwikkelen van WFM dienstverlening en vertrouwde op de ontwikkelingen in de markt dat er nog steeds ruimte zou zijn voor een opvallend geluid; het geluid van een nieuw label in de markt van WFM dienstverleners. Omdat Edwin in de provincie Groningen woont, en een sterke affiniteit met de regio voelt, was de wens om een Groningse naam te bedenken. Dus; ouderwets zoeken op internet. Aan de keukentafel.

Lees meer: De geboorte van Spril

Waar staan we vandaag?

Met inmiddels meer dan 20 WFM specialisten aan boord mogen we ons marktleider noemen in de branche van klantcontact in ons vak. Onze dienstverlening is afgelopen jaar verbreed; zo hebben we met werving en selectie meerdere successen weten te boeken, is onze opleidingstak stevig gegroeid zowel kwantitatief als kwalitatief én mikken we met ons sourcingsmodel op nog meer groei, ook in 2018. Om onder andere deze nieuwe diensten optimaal in te zetten bij onze klanten, is digitale connectiviteit met Spril voor klanten, partners, cursisten etc. een must. Onze nieuwe website geeft ons straks de mogelijkheid om makkelijker kennis te delen met onze omgeving, en jullie als bezoekers, veel meer mogelijkheden om informatie te vinden, maar ook contact te leggen met bijvoorbeeld mede cursisten of college vakgenoten.

Lees meer: Dienstverlening

Onze ambitie

Reikt verder dan onze mogelijkheden van vandaag. Ook volgend jaar zullen we inzetten op groei. Groei in onze huidige proposities, maar ook verbreding naar andere marktgebieden/branches. Denk aan de zorg, maar ook beveiliging en retail zijn branches waar de noodzaak voor een effectief planproces steeds duidelijker wordt. Nieuwsgierig wat we zoal doen voor deze, maar ook andere branches?

Lees meer: Onze ambitie

Tot snel!

Pagina delen: