Leek, 6 januari 2020 – Spril is opnieuw Great Place to Work Certified!

Great Place to Work Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de resultaten van het medewerkersonderzoek en de analyse van de organisatiecultuur wordt gekeken of er is voldaan aan de criteria voor goed werkgeverschap. Alleen organisaties die op beide onderdelen de vereiste scores behalen mogen direct de titel Great Place to Work Certified dragen.

Op basis van deze erkenning komen wij tevens in aanmerking voor een plek bij de Top 10 Best Workplaces in onze categorie Best Small Workplaces. Deze aangepaste vorm (sinds juli 2018) van de lijst van Best Workplaces wordt eind maart 2020 bekendgemaakt tijdens het Best Workplaces event. Vorig jaar mocht Spril zich Best Small Workplace noemen met een plek in de top 10, zo ook is de hoop natuurlijk dit jaar.

Spril is een advies- en detacheringsbureau in het vakgebied van Workforcemanagement en Personeelsplanning. Wij detacheren, adviseren, werven, selecteren en leiden mensen op in dit vakgebied. Dit doen we in diverse branches in Nederland. Hiermee helpen we onze klanten om hun personeelsplanningsproces te optimaliseren en dit doen we op een onderscheidende en herkenbare wijze voor klanten. Hoe we dat doen laat zich goed vangen in kernwoorden als “snel”, “persoonlijk”, en “met bravoure”. Dit zien onze klanten en herkennen daarmee dat we een betrouwbare en prettige business partner voor hen zijn.

Edwin van der Hilst, directeur van Spril

“Wie een glimlach geeft, krijgt er een terug. Het is onze overtuiging dat medewerkers welke goed in hun vel zitten, dit uitdragen en uitstralen bij onze klanten. Dit is een belangrijke randvoorwaarde voor ons succes. Wij zijn ontzettend trots dat onze manier van werken en de wijze waarop wij ons werkgeverschap hebben ingericht voor onze medewerkers, gezien wordt door de organisatie van GPTW. Maar bovenal was ik persoonlijk ontzettend trots op de uitkomsten van het medewerkersonderzoek. Ons rapportcijfer is een 9,2 (!) Dit vertrouwen, wat onze medewerkers ons hier mee geven is de basis voor onze groei en bevestigt mij dat onze nuchtere, toegankelijke en persoonlijke aanpak ook op die manier ervaren wordt. Helemaal fantastisch is het dat we op vrijwel alle gescoorde elementen nog verder gegroeid zijn ten opzichte van vorig jaar.

Trust Index Score Spril

René Brouwers, directeur van Great Place to Work Nederland

“Goed werkgeverschap is de weg naar organisatiesucces – dat is de overtuiging van Great Place to Work Nederland. Organisaties die een cultuur van vertrouwen, trots en plezier hebben, presteren beter. Hier als organisatie in uitblinken is een prestatie. Een prestatie om trots op te zijn en een prestatie die aandacht verdient.” Brouwers over het onderzoek: “Wij vragen de mening van medewerkers op vijf waarden: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap. Die waarden zijn gekoppeld aan prestaties. Deze aanpak hanteren wij wereldwijd in 52 landen bij jaarlijks ruim 6.000 organisaties. Wij zijn het enige onderzoek dat niet alleen vraagt naar de mening van de medewerkers, maar ook de organisatiecultuur meeneemt.”

Over Great Place to Work

Great Place to Work is de internationale partner in het traject van onderzoek, ontwikkeling en erkenning van goed werkgeverschap. Hun missie is “Bijdragen aan een betere wereld door vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties te vergroten”. Een Great Place to Work-traject biedt organisaties een duurzame ontwikkeltool om inzicht te krijgen in het verbeterpotentieel op basis van medewerkersinput en om de organisatiecultuur te verbeteren.

Via erkenning van goed werkgeverschap streeft Great Place to Work Nederland ernaar om organisaties te stimuleren hun mensen op de eerste plek te zetten en daarmee om nog meer mensen de kans te geven om te kunnen werken bij een geweldige werkgever.

Pagina delen: