Laatste blogupdate van Marjolein en Martijn, Finish gehaald!

Goed nieuws! We zijn geslaagd voor het WFM Traineeship van Spril!

Precies één jaar geleden zijn wij als adviseur uitgeleend aan de afdeling Dagelijkse bankzaken en Hypotheken als  tijdelijke planner bij ABN AMRO Bank N.V.

Nadat deze periode erop zat was de verwachting dat wij weer de headset op zouden doen en de klant weer gingen helpen. Echter kregen wij de kans aangeboden om een nieuw traineeship te mogen volgen bij Spril! Een hele enge stap om te nemen. Je neemt ontslag en maakt een sprong in het diepe.

In het afgelopen jaar hebben wij heel veel geleerd zoals onder andere ook beschreven in onze vorige blogs. We hebben een intensief programma gevolgd met onze mentor Dion Regtop, waarbij de gehele WFM cyclus aan bod is gekomen. Naast vakinhoudelijke trainingen hebben we ook diverse competentie gerichte trainingen gehad zoals persoonlijk leiderschap en cultuur.

Elk kwartaal sloten wij af met een vakinhoudelijke toets. Het was elke keer even zweten, maar we hebben deze allemaal gehaald.

Als eindopdracht kregen wij de uitdaging om een jaarforecast te maken en hierbij een passend capaciteitsplan te maken. Er zat wel een addertje onder het gras. We moesten deze opdracht ook nog presenteren aan het MT van Spril! Met knikkende knieën verlieten wij vervolgens het kantoor…..

Inmiddels kijken we met trots terug op ons eigen gemaakte capaciteitsplan en eindpresentatie. Een hele prestatie aangezien we een jaar eerder als nog als groentjes binnenkwamen.

De dag van ons afstuderen reden we beiden met zweethandjes richting het pittoreske Leek. Hier hebben we ieder een half uur onze eindopdracht gepresenteerd aan Edwin, Dion, Dirk en Barbara. Dit half uur leek haast een jaar te duren, maar daar kwam het verlossende woord; JULLIE ZIJN GESLAAGD. We hebben de middag feestelijk afgesloten met een mooie bos bloemen en een heerlijke lunch en reden daarna voldaan terug naar huis. Wat een heerlijk gevoel! Bij thuiskomst heeft de kurk geknald en kijken nu allebei terug op een heel leerzaam, zwaar maar ook een prachtjaar waarin we gegroeid zijn van trainee naar consultant!

Uiteraard delen we graag onze ervaringen met jou. Mocht je nog vragen hebben over het traineeship of zoek je tijdelijk een net afgestudeerde WFM consultant?? Neem dan gerust contact op met ons kantoor!

Tot slot willen wij iedereen heel erg bedanken voor jullie leuke reacties op onze blogs en LinkedIn berichten.

Marjolein en Martijn
Pagina delen: