Maak kennis met Martijn de Vreeze, trainee bij Spril

Tijdens het schrijven van deze introductieblog hoor ik de stem van Dion Regtop in mijn hoofd met de termen: Erlang C, Simplex, Occupancy, Utilization, en meer. Deze kleine greep uit de berekeningen en begrippen is inmiddels dagelijkse kost geworden dankzij mijn coach.

Martijn de Vreeze

Even voorstellen

Voorafgaand aan mijn blogs over mijn tijd als Trainee wil ik mijzelf graag voorstellen. Mijn naam is Martijn de Vreeze. Ik ben 28 jaar oud en woonachtig in het kleine vestingstadje Coevorden (Drenthe). De afgelopen vijfenhalf jaar ben ik werkzaam geweest bij ABN AMRO Bank N.V. als adviseur op het Klantcontactcenter. Tijdens deze periode heb ik de mogelijkheid gekregen om een aantal uitstapjes te maken, zoals kennisexpert/trainer voor het CRM-systeem. Hierbij was mijn rol om de harde IT-taal te vertalen naar begrijpelijke taal voor de business.

Eye opener

Nadat mijn afdeling in Zwolle gesloten werd, ben ik naar het Klantcontactcenter in Amsterdam gegaan. Daar kreeg ik de kans om de Pilot Site Traffic (decentraal Traffic) wegens zwangerschapsverlof over te nemen. In deze pilot was ik een sparringpartner voor de Operationeel Manager en de Supervisors, alsook een aanspreekpunt voor de adviseurs gedurende de dag. Deze pilot was voor mij een eye opener, omdat ik nog zoveel meer plezier in mijn werk kreeg en ik toen pas realiseerde wat er allemaal schuilgaat achter de Call van de klant. Na de pilot ben ik tijdelijk als WFM-planner aan de slag gegaan om een bredere ervaring op te bouwen.

Doel om als WFM Consultant aan de slag te gaan

De wereld van WFM sprak mij dusdanig aan dat ik op 1 september ontslag heb genomen bij ABN AMRO Bank N.V. en bij Spril in dienst ben getreden als Trainee. Mijn doel is om na het afronden van het Traineeship als WFM-consultant aan de slag te kunnen. Momenteel is mijn eerste opdrachtgever ABN AMRO Bank N.V., waar ik als Trafficmanager aan het werk ben. De komende tijd zal ik regelmatig een blog schrijven om je mee te nemen in mijn Traineeship en wat ik allemaal meemaak. Kan je niet wachten en wil je meer informatie over mij of mijn Traineeship? Aarzel dan niet om mij een bericht te sturen.

Martijn de Vreeze

Pagina delen: