Maak kennis met Marjolein Palm, trainee bij Spril

Stippelaar! Mijn bijnaam, al van jongs af aan. Waarom? Omdat ik altijd al een zwak heb gehad voor het volledig uitstippelen van plannen en ideeën. Vroeger uitte zich dat in het organiseren van een speelmiddag bij vriendinnen. Zoveel mogelijk vriendinnen bij elkaar verzamelen, de locatie regelen… en meer. Stippelaar ben ik nooit meer kwijtgeraakt en tot op de dag van vandaag vind ik het heerlijk om uitjes te organiseren en deze tot in detail te plannen.

Marjolein Palm

Tijd voor een nieuwe uitdaging

Na mijn studie heb ik mijn bijnaam eer aan kunnen doen bij een baan waarin ik mezelf zoveel mogelijk kon focussen en ontwikkelen op het gebied van organisatie en planning. Na zeven mooie en leerzame jaren werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Door mijn baan in het Klantcontactcenter bij ABN AMRO kwam ik voor het eerst in aanraking met de WFM-wereld en ik was hierdoor gelijk geïntrigeerd. Na veel meekijkdagen wist ik zeker dat ik met mijn achtergrond en mijn liefde voor plannen/puzzelen op deze afdeling thuishoorde. Ik reageerde op een tijdelijke smartjob als planner en een maand later draaide ik mijn eerste rooster in Verint.

Traineeship bij Spril

Verint en ik bleken een goede match en na een paar dagen kon ik met zekerheid zeggen: ik heb mijn nieuwe uitdaging gevonden! Nieuwe dingen leren en mijn kennis verbreden staan hoog op mijn lijstje en ik merkte al gauw dat er in dit vakgebied veel te ontdekken is. Ik ben dan ook erg blij dat ik na mijn periode als smartjobber de kans heb gekregen om mijn WFM-weg verder te verbreden met een Traineeship bij Spril. Als interim ben ik op dit moment nog steeds werkzaam bij de ABN AMRO, waar ik als junior Planner al meerdere lijnen heb mogen plannen.

De komende maanden meer!

In september ben ik het Traineeship begonnen en sindsdien volg ik iedere twee weken een training bij Dion Regtop. We zullen per onderdeel inzoomen op de WFM–cyclus, om zo klaargestoomd te worden om als WFM-consultant een bijdrage te kunnen leveren aan het optimaliseren van Personeelsplanning, Forecasting en Capaciteitsmanagement. Een intensief programma, maar wel een kans waar mijn hart sneller van gaat kloppen! De komende maanden ga ik jullie meenemen tijdens dit leerproces en jullie op de hoogte houden van alle ontwikkelingen rond dit avontuur. Enthousiast geworden of vragen? Stuur gerust een mail naar marjolein@spril.nl.

Marjolein Palm – Arnhem.

Pagina delen: