De tijd vliegt, als je met je horloge gooit!

De titel geeft het al aan: de tijd vliegt. Zo ervaar ik dat ook! Inmiddels ben ik 10 maanden Trainee, heb ik 1.600 vlieguren gemaakt en 53.000 kilometer gereden. Ik herinner het mij nog als de dag van gisteren, dat ik toch enigszins gespannen naar mijn sollicitatiegesprek met Edwin reed en een paar weken later de aftrap had van het Traineeship WFM.

De eindsprint

Nu zetten wij de eindsprint in naar 1 september 2018. Maandag 11 juni hebben wij het laatste vakinhoudelijk Forecasting college gehad en hebben wij te horen gekregen wat onze afstudeeropdracht is geworden. Ik ga niks verklappen, maar ik kan je wel vertellen dat het echt een superleuke opdracht is, waarbij alle componenten die ik in de afgelopen 10 maanden heb geleerd aan bod zullen komen. Bij thuiskomst heb ik mijn partner gelijk maar even verteld dat hij de komende tijd elke avond mag koken, poetsen, etc. Ik heb een goede reden, haha!

Vlieguren maken

De afgelopen periode is er ook op mijn opdracht heel veel gebeurd. We zijn van Trafficmodel veranderd, want we zijn overgestapt naar een nieuwe versie van Verint en er zijn diverse lijnen samengevoegd. Al met al heel veel impactvolle veranderingen, waarbij ik heel veel nieuwe kennis heb opgedaan, zoals routingsinstellingen, collega’s meenemen in veranderingen, enzovoort. De opdracht bij ABN AMRO is voor mij een prettige eerste opdracht. Ik was adviseur bij ABN AMRO voordat ik bij Spril aan het Traineeship begon. Hierdoor kende ik de organisatie en cultuur al goed. Ik kijk erg uit naar mijn volgende opdracht, om daar weer nieuwe vakidioten te ontmoeten, bij te leren en vlieguren te maken. Maar bovenal kijk ik uit naar het helpen van de opdrachtgever met het hebben van het juiste aantal goedgetrainde medewerkers en bijbehorende resources op het juiste moment om het accuraat voorspelde aanbod binnen de gestelde doelen en met de gewenste kwaliteit af te handelen. Cliché, maar deze zin moest er natuurlijk in staan.

Afstudeer opdracht

De volgende blog komt nadat ik mijn afstudeeropdracht heb gepresenteerd en het Traineeship heb afgerond. Heb je in de tussentijd vragen of zoek jij een WFM’er die vers van de pers geschoold is, neem dan gerust contact op met Spril!

Tot snel!


Pagina delen: