Interim Personeelsplanner duur?

“Er worden experts ingehuurd tegen hoge kosten en desondanks blijven duurzame resultaten uit. Ja, het laaghangend fruit wordt snel aangepakt, maar de complexere optimalisaties worden niet op tijd of met lage kwaliteit opgeleverd.”

Onze aanpak

Spril maakt duidelijke en haalbare afspraken bij het inzetten van onze specialisten. Ook wij willen het inzetten van de juiste medewerkers met de juiste skills op het juiste tijdstip realiseren. Of nog anders: het hebben van de juiste aantal goed gekwalificeerde medewerkers en eventuele bijbehorende resources op het juiste moment om het voorspelde aanbod binnen de gestelde doelen met kwaliteit af te handelen.


Kennis maken met onze aanpak? Vraag vrijblijvend een offerte op voor de inzet van één van onze specialisten.

Onze specialisten

  • Zijn bekend met de meest gebruikte softwarepakketten
  • Beschikken allemaal over sterke communicatieve eigenschappen
  • Brengen hun kennis en kunde duidelijk en begrijpelijk over
  • Staan altijd in contact met de andere 40 specialisten binnen Spril
  • Versnellen de resultaten door kennisoverdracht & geven onafhankelijk advies tijdens de opdracht

Onze klanten

 Over Spril

Spril adviseert en ondersteunt bedrijven en organisaties op het gebied van Workforce Management en Personeelsplanning. We helpen deze bedrijven en organisaties om efficiënter te werken, voorspelbaarder te worden in hun kosten en baten, medewerkers tevreden te laten zijn over de balans tussen werk en privé en daarmee hun werktijden. Met onze jarenlange ervaring, en up-to-date kennis, zijn we een volwaardig en vakinhoudelijk gesprekspartner voor u als manager of directeur. Bent u nieuwsgierig voor wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u langs.