Werving & Selectie

Spril Werving & Selectie

De beste kandidaat voor uw vacature

Bent u op zoek naar een sterspeler voor een vaste positie in uw team? Door ons grote netwerk en expertise op Workforce Management en Personeelsplanning kent Spril de juiste kandidaat voor elke discipline. Stuk voor stuk professionals die perfect passen binnen uw team en/of uitdaging. Benieuwd wat bij voor u kunnen betekenen? Neem snel contact met ons op! Wij helpen u graag.

Wij hebben inzicht in talent, weten alles over WFM en Personeelsplanning en kennen de professionals die klaar staan voor een nieuwe stap in hun carrière. Spril weet als geen ander wat een goede professional is. Met onze kennis en vaardigheden zijn wij in staat een uitstekende match te maken tussen u, uw bedrijf en de kandidaat. Daarbij zijn we veel meer dan een doorgeefluik van CV’s. Wij verdiepen ons in wat u nodig heeft, en selecteren kandidaten die passen bij uw ambities en bedrijfscultuur.

Wat kunt u nog meer verwachten?

  • Persoonlijke begeleiding en aandacht tijdens het wervingstraject;
  • Een effectief wervings- en selectieproces;
  • Mogelijkheden voor uitgestelde werving en selectie voor meer zekerheid;
  • Vakinhoudelijke assessmentmogelijkheden;
  • No cure no pay.

Spril en Werving & Selectie

Spril heeft het grootste WFM- en personeelsplanning-netwerk van Nederland en staat voor u klaar. We zijn continu op zoek naar goede, ervaren professionals, weten waar de mobiliteit bij andere organisaties zit en werken er iedere dag aan om ons netwerk nog completer te maken. Dit alles met als doel om onze klanten echt blij te maken en vooruit te helpen. Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op, dan zorgen we er samen voor dat uw team weer compleet wordt!

Ontdek hoe Spril ook iets voor u kan betekenen

Workforce Management

Workforce Management is het inzetten van de juiste medewerkers met juiste skills op de juiste tijd.

Meer over Workforce Management

Personeelsplanning

Personeelsplanning is de juiste balans tussen de personeelsbehoefte en de personeelsbeschikbaarheid.

Meer over de Personeelsplanning

Vacature nog steeds niet vervuld?

Tevreden klanten