Academie

De juiste mensen met het juiste kennisniveau

Het doel van de WFM- of Personeelsplanningsafdeling is zoals we allemaal weten: “het hebben van de juiste mensen met de juiste skills op de juiste plek”. Dit geldt niet alleen voor de te plannen mensen maar natuurlijk ook voor onze eigen afdeling. De WFM- of personeelsplanningsafdeling zal ook moeten beschikken over de juiste mensen met het juiste kennisniveau op de juiste plaats.

Gewetensvraag:

Heb jij of heeft jouw team het juiste kennisniveau om ervoor te zorgen dat de bovenstaande definitie: Het doel van de WFM- of personeelsplanningsafdeling geborgd wordt?  Kun je hier niet volmondig ja op antwoorden dan hebben wij van de Spril Academie wat interessants voor jou.

Wij bieden een breed scala aan trainingen op verschillende niveaus waarmee wij jou kunnen helpen. Denk aan bv. PHBO, traineeships, leergangen, workshops, klassikale en in-company trainingen.

Waarom de Spril Academie

  • De trainingen zijn in het Nederlands
  • Scherp geprijsd
  • Uitgebreid trainingsportfolio op klantcontact, WFM en personeelsplanningsgebied
  • De trainingen worden verzorgt door ervaren trainers en vakidioten pur sang
  • Belangrijke afwisseling tussen theorie en praktijk. Je gaat echt zelf aan de slag met het toepassen van de geleerde theorie
  • Nazorg is inbegrepen

Ontdek hoe Spril ook iets voor uw branche kan betekenen

Spril Academie voor het Klantcontactcenter


Meer over de academie

Spril Academie voor de Zorg


Meer over de academie

In-company & Maatwerk

Al onze trainingen en opleidingen bieden we ook in een maatwerk en/of in-company variant aan. De training wordt dan gegeven bij jouw organisatie op locatie. Hierbij kan het gehele aanbod speciaal worden afgestemd op de specifieke wensen en behoeften van jouw organisatie. Wij helpen je graag om te komen tot een optimaal opleidingstraject, wat naadloos aansluit bij de wensen en leerbehoefte van jouw organisatie. Neem contact met ons op voor meer informatie.

In-company

Heb je binnen ons portfolio een training of opleiding gezien die je samen met collega’s wilt volgen? Dan kun je ervoor kiezen om de training of opleiding bij jullie op locatie te laten plaatsvinden. Met deze in-company training bespaar je jezelf en je collega’s reistijd en reiskosten. Daarnaast worden de kosten per persoon lager bij elke extra collega die deelneemt. Een win-win situatie!

Maatwerk

Wil je samen met je collega’s een training of opleiding die volledig is afgestemd op de wensen en behoeften van jouw organisatie? Dan is een maatwerk traject van Spril echt iets voor jou! We gaan samen met elkaar in gesprek om de training of opleiding precies af te stemmen op jullie leerdoelen. Het lesmateriaal kan worden toegespitst op jullie organisatie met actuele cases en voorbeelden uit jullie eigen organisatie.

Tevreden klanten