Workforce Management Trainingen

Het doel van de WFM-afdeling is zoals we allemaal weten: “het hebben van de juiste aantal goedgetrainde medewerkers en bijbehorende resources op het juiste moment om het accurate voorspelde aanbod binnen de gestelde doelen en af te handelen”. Dit geldt niet alleen voor de contactcenter medewerkers maar natuurlijk ook voor onze eigen WFM-afdeling. Heb jij of heeft jouw team het juiste kennisniveau om ervoor te zorgen dat de bovenstaande definitie: Het doel van de WFM-afdeling geborgd wordt? Kun je hier niet volmondig ja op antwoorden dan hebben wij van Spril wat interessants voor jou. Wij bieden een breed scala aan workforce management trainingen, opleidingen en workshops waarmee wij jou kunnen helpen.

Spril Workforce Management Trainingen

Onze Workforce Management trainingen worden verzorgd door ervaren trainers en vakidioten pur sang. Zij kunnen als geen ander de theorie aan de praktijk koppelen en juist dit maakt de training zo inspirerend en interessant. De theorie met bijbehorende praktijkopdrachten lopen simultaan aan de voortgang van de training zodat de theorie direct beklijft. Onze ervaring leert dat dit erg plezierig werkt en dat het, niet onbelangrijk, handvaten geeft om direct mee aan de slag te gaan. Onze trainingsportefeuille bevat een aantal onderdelen en nemen per onderdeel 1 of 2 dagen in beslag.

Naast deze trainingen bieden wij natuurlijk ook maatwerk. Denk hierbij bv. aan ErlangC, WFM meets Excel, WFM-training voor Teamleiders, Doe-workshops etc. Om een goede inschatting te maken welke training(en) en/of onderdelen geschikt zijn, komen we graag even bij jou op bezoek om een kop koffie te drinken en hierover te sparren.

In-company & Maatwerk

Al onze trainingen en opleidingen bieden we ook in een maatwerk en/of in-company variant aan. De training wordt dan gegeven bij jouw organisatie op locatie. Hierbij kan het gehele aanbod speciaal worden afgestemd op de specifieke wensen en behoeften van jouw organisatie. Wij helpen je graag om te komen tot een optimaal opleidingstraject, wat naadloos aansluit bij de wensen en leerbehoefte van jouw organisatie. Neem contact met ons op voor meer informatie.

In-company

Heb je binnen ons portfolio een training of opleiding gezien die je samen met collega’s wilt volgen? Dan kun je ervoor kiezen om de training of opleiding bij jullie op locatie te laten plaatsvinden. Met deze in-company training bespaar je jezelf en je collega’s reistijd en reiskosten. Daarnaast worden de kosten per persoon lager bij elke extra collega die deelneemt. Een win-win situatie!

Maatwerk

Wil je samen met je collega’s een training of opleiding die volledig is afgestemd op de wensen en behoeften van jouw organisatie? Dan is een maatwerk traject van Spril echt iets voor jou! We gaan samen met elkaar in gesprek om de training of opleiding precies af te stemmen op jullie leerdoelen. Het lesmateriaal kan worden toegespitst op jullie organisatie met actuele cases en voorbeelden uit jullie eigen organisatie.

Workforce Management Trainingen:

WFM de basis

WFM de Basis

Ben je enthousiast over het mooiste vakgebied en wil je hier graag meer over weten. Geef je dan nu op voor deze interactieve training. In deze training leggen we de beginselen van Workforce Management uit, we leggen de verbanden tussen de verschillende processtappen, bespreken de terminologie en gaan capaciteits- en servicelevelberekeningen maken.

Lees meer..

de basisprincipes van Forecasting

Forecasting de basis

Deze training helpt jou om zonder allerlei ingewikkelde statistische modellen tot een begrijpelijke forecast te komen, je leert o.a. patronen te ontdekken en aan het einde van de training weet je welke stappen jij moet nemen om tot een forecast te komen. Je hebt kennis gemaakt met data-schonen, kunt forecastmodellen op basis van gemiddelden, trend en seasonality maken en je kunt met behulp van de MAPE inschatten welke forecastmethode jij het beste kunt gebruiken.

Lees meer..

Capaciteitsmanagement en Erlang C Training

Capaciteitsmanagement en Erlang C de basis

We gaan het hebben over Poolmanagement, wachttijdtheorie (Erlang-C), computersimulatie, voice- en non-voice stromen, voor- en nadelen van single en multi-skilling en we gaan capaciteits- en budgetberekeningen maken.

Lees meer..

Traffic Management Training

Traffic Management de basis

Ben je enthousiast over het mooiste vakgebied en wil je graag meer over Traffic Management weten. Geef je dan nu op voor deze interactieve training. In deze training leggen we de beginselen van Traffic Management uit. Hoe kun je de dagelijkse prestatie volgen? Welke reactiestrategieën heb je om bij te sturen. Wat is de impact van adherence en wat houdt The Power Of One in? Wie was Erlang en wat kun je met de wachttijdtheorie?

Lees meer..

WFM voor teamleiders

WFM voor Teamleiders

Deze training is voor teamleiders op het Contactcenter die meer willen weten over Workforce Management, zodat ze effectievere keuzes kunnen maken en samenwerken. In deze training gaan wij het o.a. hebben over Contactcentermanagement en de rol van Workforce Management, de WFM-cyclus, ontwikkeling van een callcenter naar een multimediacenter, samenwerking operatie en WFM.

Lees meer…

Poolmanagement en budgetteren

Poolmanagement en Budgetteren

In de training Poolmanagement en Budgetteren kijken we naar zaken als poolopbouw, de impact van wetgeving op poolmanagement, de arbeidsmarkt en demografische omstandigheden. Ook kijken we naar de financiële componenten in het capaciteitsplan en naar hoe het budget van het Contactcenter tot stand komt.

Lees meer..

Pagina delen: