Efficiency in Transport door innovatie van de personele inzet

Een goed geoliede stroom van goederen en verpakkingen van A naar B of van B naar C. Supply Chain Management zorgt voor de juiste goederen op de juiste plek en in de juiste hoeveelheden. 24 uur per dag wordt er keihard gewerkt om elke vrachtauto, optimaal gevuld op de juiste plek te krijgen.

“Na drie jaar van teruglopende verkopen zijn er in de eerste helft van 2015 meer bedrijfsauto’s verkocht.” - “Transportbedrijven zien de omzet weer stijgen en het aantal faillissementen is fors teruggelopen.” - “Ondernemers in transportland negatief in hun verwachtingen. Volgens hen zal de personeelssterkte iets afnemen terwijl de tarieven gelijk zullen blijven.” - “Vooral de dienstverlening in de sector staat onder druk van de tarieven.”

Zo maar een aantal quotes uit de markt over het afgelopen jaar.

Dus ondanks het positieve nieuws over verkopen en omzet is de branche toch voorzichtig naar de toekomst toe. Is het dan nu het moment om uw personeelsplanning tegen het licht te houden? Juist nu, want de juiste personele inzet en de juiste set randvoorwaarden leveren een belangrijke bijdrage aan betere bedrijfsresultaten. Maar zijn de omstandigheden ook goed? Is de inrichting van de planorganisatie voldoende en gebruikt u de juiste hulpmiddelen?

Bij Spril geloven we dat een goed ingerichte planorganisatie een significante bijdrage kan leveren aan uw onderneming.

Wij kunnen u helpen om het verbeterpotentieel van uw planorganisatie boven water te brengen, wij gaan samen met u op zoek naar hoe uw organisatie klaar te stomen is voor de  voor de toekomst, zie hieronder voor een greep uit de mogelijkheden:

Met een flexibel personeelsbestand

“Hoe snel wil ik kunnen opschalen naar meer vrachtwagens en heb ik dan voldoende gekwalificeerde chauffeurs in huis?”

Duidelijk inzicht in de capaciteit van uw personeel

“Ik heb voldoende chauffeurs in huis om alles op tijd te bezorgen”

Met software, op maat gesneden voor uw organisatie

“Real Time inzicht in beschikbaarheid en geplande chauffeurs, 24/7”

Een robuuste planning

“Niet meer van 9 tot 5 een planner aanwezig, maar wanneer de chauffeurs en mijn klanten er om vragen”

De juiste planners

“Een assessment van de planners bracht een aantal verbeterpunten naar voren, het team is nu op niveau geschoold”

Pagina delen: